AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak satın almak

Kahve falında kabak satın almak

Kahve falında kabak satın almak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Kahve falında kabak satın almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak satın almak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına işaret eder.

Kahve falında kabak çekirdeği almak kötü haberler alınacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında kabak dolması görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında taze kabak görmek torunlarına dahi yeteceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kabak görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında kabaklı börek görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir