AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze kabak görmek

Kahve falında taze kabak görmek

Kahve falında taze kabak görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, borçlarının kapanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında taze kabak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir yönde ilerliyorsunuz.

Kahve falında taze yeşil kabak görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze kabak toplamak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında taze kabak görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Kahve falında kabak çalmak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kabak fidanı görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak taşımak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru kabak görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından kabak koparmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir