AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak kızartmak

Kahve falında kabak kızartmak

Kahve falında kabak kızartmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak kızartmak gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında kabak kızartmak hayal kırıklığına uğrayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış kabak yemek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kızarmış kabak görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızartma kabağı görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına alamet eder.

Kahve falında kızartmalık kabak görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak yetiştirmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak ekmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulur.

Kahve falında kabak yediğini görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir