AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızartma kabağı görmek

Kahve falında kızartma kabağı görmek

Kahve falında kızartma kabağı görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet eder.

Kahve falında kızartma kabağı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Kahve falında kızarmış kabak yemek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işarettir.

Kahve falında kızartmalık kabak görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kızartma kabağı görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kızarmış kabak görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında kabak kızartmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yemeklik kabak görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman kabak görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, emellere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kabak tatlısı görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir