AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çekirdeği yemek

Kahve falında kabak çekirdeği yemek

Kahve falında kabak çekirdeği yemek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği almak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek kişinin gönlünü alacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir