AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak aldığını görmek

Kahve falında kabak aldığını görmek

Kahve falında kabak aldığını görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak aldığını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan artan hassasiyetiniz nedeniyle çevrenizdeki olaylardan çok çabuk etkilenebilirsiniz.

Kahve falında kabak aldığını görmek yaşam tecrübesi edineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekili kabak görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalettir.

Kahve falında kabak yaprağı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak yediğini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında kabak dolması görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık kabak görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalet eder.

Kahve falında kabak yedirmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek önünün açılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir