AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarmadan kaçmak

Kahve falında jandarmadan kaçmak

Kahve falında jandarmadan kaçmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında jandarmadan kaçmak gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında jandarmadan kaçmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jandarmayla konuşmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında jandarmaya yakalanmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işaret eder.

Kahve falında jandarmalar görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında jandarma aracı görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı jandarma görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir