AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarmaya yakalanmak

Kahve falında jandarmaya yakalanmak

Kahve falında jandarmaya yakalanmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sağlığının yerinde kalacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalettir.

Kahve falında jandarmaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında jandarmaya yakalanmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evi jandarma basmak başarılarının hiçe sayılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında jandarma arabasına binmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında jandarmadan kaçtığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında silahlı jandarma görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jandarmayla konuşmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarma görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, buna rağmen kazanç getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir