AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarmayla konuşmak

Kahve falında jandarmayla konuşmak

Kahve falında jandarmayla konuşmak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, rızkının bollaşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jandarmayla konuşmak gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Kahve falında jandarmayla konuşmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında polis ve jandarma görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında jandarma asker görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işarettir.

Kahve falında evde jandarma görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalettir.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker ve jandarma görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı jandarma görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir