AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarmalar görmek

Kahve falında jandarmalar görmek

Kahve falında jandarmalar görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, işlerinin duracağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında jandarmalar gördüyseniz:

  • Merak uyandıran fikirlerin eyleme dökülmesi gerekiyor.

Kahve falında jandarma arabası görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı jandarma görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jandarma görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında jandarmayla konuşmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında jandarma olmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında evi jandarma basmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evde jandarma görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, onu cesaretlendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir