AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarma görmek

Kahve falında jandarma görmek

Kahve falında jandarma görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında jandarma gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek elindekini de bitireceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında asker ve jandarma görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek hatalarını düzelteceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında jandarmadan kaçtığını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında jandarmaya yakalanmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında jandarmadan kaçmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jandarma arabasına binmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalet eder.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir