AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işarettir.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Kahve falında silahla jandarmaya yakalanmak yanlış seçimler yapacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jandarmaya yakalanmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında silahlı jandarma görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında jandarma arabasına binmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında jandarma görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında asker jandarma görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında jandarma asker görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında jandarma olmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir