AnaSayfa / Genel / Kahve falında jandarma arabasına binmek

Kahve falında jandarma arabasına binmek

Kahve falında jandarma arabasına binmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında jandarma arabasına binmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında jandarma arabasına binmek iç huzurunun yerinde olacağına, kısmetinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında jandarma arabası görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında jandarmayla konuşmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker jandarma görmek refahının ve varlığının artacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalettir.

Kahve falında polis ve jandarma görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi jandarma basmak mutluluğunu çoğaltacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir