AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin arkasında ata binmek

Kahve falında birinin arkasında ata binmek

Kahve falında birinin arkasında ata binmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin arkasında ata binmek gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Kahve falında birinin arkasında ata binmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına inanılır.

Kahve falında arkası açık arabaya binmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına yorulur.

Kahve falında motosikletin arkasına binmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında motorun arkasına binmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Kahve falında kamyonun arkasına binmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalettir.

Kahve falında ata binmek inmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle ata binmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, evine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binmek ve düşmek hayat içinde çok rahat edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir