AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkada bırakmak

Kahve falında arkada bırakmak

Kahve falında arkada bırakmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, evlerine dünürcü geleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkada bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellerle karşılaşabilir, baskıların veya engellerin üstesinden gelebilmek için, jonklör rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında arkada bırakmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında denize balık bırakmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine inanılır.

Kahve falında birini hamile bırakmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş bırakmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında para bırakmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, işlerinin günden güne açılacağına işaret eder.

Kahve falında kuşu serbest bırakmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü suya bırakmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı serbest bırakmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, güzel bir iş fırsatına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir