AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak

Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak

Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yaşlı kişilere yardım etmeniz durumunda farklı şekilde takdir görebilir veya ödüllendirilebilirsiniz.

Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında mürşit görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kamil mürşid görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ticarette zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mürşid eli öpmek kişinin rahat bir nefes alacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kamili mürşid görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında mürşide sarılmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında mürşide hizmet etmek neşesine kavuşacağına, hak yiyeceğine yorulur.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir