AnaSayfa / Genel / Kahve falında izmir üzümü görmek

Kahve falında izmir üzümü görmek

Kahve falında izmir üzümü görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Kahve falında izmir üzümü gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında izmir üzümü yemek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında izmir üzümü görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, ekmeğinin verimli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında jilet izi görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında askerden izne gelmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı izi görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden izlenmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında biri tarafından izlenmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir