AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iyileştiğini görmek

Kahve falında birinin iyileştiğini görmek

Kahve falında birinin iyileştiğini görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin iyileştiğini gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında insanları iyileştirmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işarettir.

Kahve falında birisine iyilik yapmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında iyi görememek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında iyilik perisi görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iyi araba kullanmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını iyi görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına işarettir.

Kahve falında birini iyileştirdiğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir