AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta iyileştirmek

Kahve falında hasta iyileştirmek

Kahve falında hasta iyileştirmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta iyileştirmek gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında iyi birini hasta görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birini iyileştiğini görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olup iyileşmek ekmeğin kesileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek merdiven atlayacağına, sağlığın da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet eder.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir