AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını iyi görmek

Kahve falında düşmanını iyi görmek

Kahve falında düşmanını iyi görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını iyi gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Kahve falında düşmanına iyilik yapmak heveslerin söneceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalettir.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla iyi anlaşmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında düşmandan iyilik görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanından iyilik görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, parasız günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında düşmanla iyi olmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanını iyi görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işaret eder.

Kahve falında iyi bir okul kazanmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir