AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir arkadaşı görmek

Kahve falında iyi bir arkadaşı görmek

Kahve falında iyi bir arkadaşı görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında iyi bir arkadaşı görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında iyi arkadaşını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında iyi arkadaşınla kavga etmek geçimini daha rahat sağlayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi bir arkadaşını görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir