AnaSayfa / Genel / Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, başarılarının takdir edileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek rakiplerini yeneceğine, gözyaşlarının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek ele geçen kazancın azalacağına, keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında en iyi arkadaşını görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yaşam tecrübesi edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir