AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, duaların kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşını görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında en iyi arkadaşla öpüşmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalettir.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek ele güne muhtaç olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir