AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi arkadaşını görmek

Kahve falında iyi arkadaşını görmek

Kahve falında iyi arkadaşını görmek yanlış anlaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, şansının da açık olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi arkadaşını gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Kahve falında iyi arkadaşınla kavga etmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hem işinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iyi arkadaşını görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Kahve falında en iyi arkadaşla öpüşmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir