AnaSayfa / Genel / Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi mücadele, tartışma veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında en iyi arkadaşınla kavga etmek zafer elde edileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek eline geçen paraları tutamayacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşını görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında en iyi arkadaşla öpüşmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski en iyi arkadaşını görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hedeflerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek hayırlı kapıların açılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek daima önüne bakacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir