AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş başı yapmak

Kahve falında iş başı yapmak

Kahve falında iş başı yapmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, masrafların altında kalacağına işarettir.

Kahve falında iş başı yapmak gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Kahve falında iş başı yapmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında bir işi başaramadığını görmek güzel huylarını terk edeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında iş başında çalıştığını görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa başı iş görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, o masumların bedduasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işe başlayacağını görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir işe başlayacağını görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında gelin başı yapmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tek başına yolculuk yapmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir