AnaSayfa / Genel / Kahve falında işten istifa etmek

Kahve falında işten istifa etmek

Kahve falında işten istifa etmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret eder.

Kahve falında işten istifa etmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında işten istifa ettiğini görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Kahve falında işten istifa etmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında istifa mektubu görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin istifa ettiğini görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işarettir.

Kahve falında istifa yazmak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir