AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının istifa ettiğini gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek yapılan ahlaksız davranışlara, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işinden istifa ettiğini görmek canını ve malını garanti altına alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin istifa ettiğini görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, borçların kapanacağına delalet eder.

Kahve falında işten istifa ettiğini görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istifa dilekçesi görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istifa yazmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir