Kahve falında birinin istifa ettiğini görmek

Kahve falında birinin istifa ettiğini görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin istifa ettiğini gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri, felsefeleri öğrenme çabanızla insanların dikkatlerini üstünüze çekebilirsiniz.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işinden istifa ettiğini görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin istifa ettiğini görmek beden sağlığının zarar göreceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına inanılır.

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işten istifa ettiğini görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında işyerinden istifa etmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istifa dilekçesi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top