AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, endişelerinin son bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında arkadaşının istifa ettiğini görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işarettir.

Kahve falında işinden istifa ettiğini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, verimli olacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin istifa ettiğini görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında işten istifa ettiğini görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Kahve falında istifa vermek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istifa mektubu görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir