Kahve falında istifa yazmak

Kahve falında istifa yazmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında istifa yazmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında istifa yazmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında işinden istifa ettiğini görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının istifa ettiğini görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında başbakanın istifa ettiğini görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına inanılır.

Kahve falında istifa mektubu görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinden istifa etmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istifa dilekçesi görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin istifa ettiğini görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top