AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemediğin bir şeyi görmek

Kahve falında istemediğin bir şeyi görmek

Kahve falında istemediğin bir şeyi görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçiminin yerinde olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında istemediğin bir şeyi gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Kahve falında istemediğin bir şeyi görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyi istememek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Kahve falında erkeği istemeye gitmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet eder.

Kahve falında bir kızı istemeye gitmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin istemeye geldiğini görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek istememek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında istemedi biriyle evlenmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işarettir.

Kahve falında istemeden hamile kalmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir