AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Kahve falında komşunun gelinlik giydiğini görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, karısının çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşu kızını gelinlikle görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işarettir.

Kahve falında komşusunu gelinlikli görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunu gelinlikle görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunu gelinlikli görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun terliğini giymek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında komşunun ayakkabısını giymek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir