AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında ölen birinin gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında ölen birinin gelinlik giydiğini görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, gözden düşeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Arabalar ya da teknolojik cihazlarla ilgili finansal bütçe ayırmak gerekebilir.

Kahve falında kızının gelinlik giydiğini görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya tabir olunur.

Kahve falında evlenip gelinlik giydiğini görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla gelinlik giymek yeni fırsatlar elde edeceğine, atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında mini gelinlik giymek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli gelinlik giymek yeni bir işe gireceğine, günlerini hastanede geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giymek deneyim kazanacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, her istediğini alabileceğine inanılır.

Kahve falında gelinliği tekrar giymek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir