AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden taşınmak

Kahve falında istemeden taşınmak

Kahve falında istemeden taşınmak diploma ve meslek sahibi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeden taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında istemeden taşınmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında istemeden hamile olmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, aralarından su sızmayacağına rivayet eder.

Kahve falında barışmak istememek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinden ayrılmak istememek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında istemeden adam öldürmek evinin geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boşanmak istememek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir