AnaSayfa / Genel / Kahve falında barışmak istememek

Kahve falında barışmak istememek

Kahve falında barışmak istememek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında barışmak istememek gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Kahve falında barışmak istememek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında istemeye gelenleri görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında seni istemeyen birini görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında istemeye gelinmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, güzel bir evliliğe delalettir.

Kahve falında evli birini istemeye gelmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini istemeye gitmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini istemeye geldiğini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini istemeye gitmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir