AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden hamile olmak

Kahve falında istemeden hamile olmak

Kahve falında istemeden hamile olmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında istemeden hamile olmak gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Kahve falında istemeden hamile kalmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında istemeden hamile olmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında istemeye geleceklerini duymak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gelen görücüyü istememek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında gerdeğe girmek istememek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında istemediği bir erkekle evlendiğini görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine işaret eder.

Kahve falında istemediği evlilik yapmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında istemeyerek nişanlanmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir