AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmak istememek

Kahve falında boşanmak istememek

Kahve falında boşanmak istememek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşanmak istememek gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmeyin, bazı şeyleri sizin yapmanız veya sizin başlatmanız önem taşıyor.

Kahve falında boşanmak istememek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birini istemeye gelindiğini görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istemeyerek nişanlanmak çektiği zorlukların biteceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında istemeden saçının kesildiğini görmek başarılarının her geçen gün artacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi istemeye gitmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi istememek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istemeden evlendiğini görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında beni istemeye geldiklerini görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir