AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı tarafından yıkanmak

Kahve falında arkadaşı tarafından yıkanmak

Kahve falında arkadaşı tarafından yıkanmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, eşlerin boşanacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı tarafından yıkanmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak Allah yolunda ilerleyeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı tarafından bıçaklanmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşları tarafından dışlanmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşı tarafından öpülmek işsiz kalmaya, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir