AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek mesleğinde atılım yapacağına, güvensizliğini yeneceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında kocası tarafından terk edilmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşi tarafından terk edilmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından terk edilmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir