AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak ün ve itibar sahibi olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından aldatılmak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından aldatılmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından aldatıldığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşının aldattığını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir