AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı tarafından öpülmek

Kahve falında arkadaşı tarafından öpülmek

Kahve falında arkadaşı tarafından öpülmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında arkadaşı tarafından yıkanmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından kovalanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşları tarafından dışlandığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın tarafından bıçaklanmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşın tarafından kovalanmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından öpülmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir