AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız orman görmek

Kahve falında ıssız orman görmek

Kahve falında ıssız orman görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıssız orman gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Kahve falında ıssız orman görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıssız ev görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız adaya düşmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında ıssız yer görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına yorulur.

Kahve falında ıssız bir yerde olmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Kahve falında ıssız görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir