AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız ev görmek

Kahve falında ıssız ev görmek

Kahve falında ıssız ev görmek güzel zamanlar geçireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Kahve falında ıssız ev gördüyseniz:

  • İlişkilerde yanlışlıkla söylenilen bazı sözler kırıcı olabilir veya duyulanlar sorun yaratabilir.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek kötü durumlara düşürüleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ıssız ev görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında ıssız yol görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıssız yerde olmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız sokak görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ıssız bir yer görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ıssız yolda kaybolmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ıssız ada görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir