AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında ıssız bir yerde ev gördüyseniz:

  • Kontrolü ele alabilme yeteneğiniz etkileyici olabilir.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında kendini ıssız bir yerde görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ıssız yerde olmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız bir yerde olmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıssız ev görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıssız bir yer görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ıssız adaya düşmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir