AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız yer görmek

Kahve falında ıssız yer görmek

Kahve falında ıssız yer görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıssız yer gördüyseniz:

  • Size bazı tüyolar ya da tavsiyeler vermeye çalışan kişilere itibar etmeyebilirsiniz.

Kahve falında ıssız yer görmek nitelik ve farklılık geleceğine, büyüleyeceğine işarettir.

Kahve falında ıssız bir yere gitmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ıssız bir yer görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız ada görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına yorulur.

Kahve falında ıssız yerde olmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıssız yol görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız bir yerde olmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir