AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız yerde kaybolmak

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, onun istediği yoldan gideceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında ıssız yolda kaybolmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ıssız yerde olmak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ıssız bir yerde görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ıssız bir yerde olmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalettir.

Kahve falında ıssız ada görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ıssız görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir