AnaSayfa / Genel / Kahve falında ispirto içmek

Kahve falında ispirto içmek

Kahve falında ispirto içmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, geçecek güzel bir ömre, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ispirto içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Kahve falında ispirto içmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ispirto görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık sigara içmek ruhuna hayrat yapılacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında asit içmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında havuz suyu içmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın sütünü içmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında limon suyu içmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir