AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıspanaklı çörek görmek

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ıspanaklı çörek gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ıspanaklı çörek yemek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı çörek görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çörek otu yemek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çörek satın almak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında peynirli çörek yemek çok rahat bir nefes alacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı çörek görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırından çörek almak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında çörek pişirdiğini görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir