AnaSayfa / Genel / Kahve falında çörek otu yemek

Kahve falında çörek otu yemek

Kahve falında çörek otu yemek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, başarı için fırsatların artacağına, huzurlu günler görüleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, eşit davranılacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çörek otu yemek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında çörek otu yemek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çörek otlu peynir görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ay çöreği yemek işini layığı ile yerine getireceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peynirli çörek yemek zafer elde edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yağlı çörek yemek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında sıcak çörek yemek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çörek yemek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahinli çörek yemek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir